frame4.png
ZORGBOERDERIJ
Wie zijn wij?

Hoi ik ben Chantal van Kessel, 37 jaar en oprichtster en eigenaresse van zorgboerderij De Hoeve. Ik woon met mijn man en twee kinderen in Deurne en geniet van het buitenleven. Ik heb de opleiding SPW activiteitenbegeleiding gedaan en tevens heb ik de afgelopen jaren diverse cursussen, opleidingen en trainingen gevolgd. Van mijn passies heb ik mijn werk kunnen maken. Mensen begeleiden en ondersteunen, het verschil kunnen maken voor een ander. Denken in mogelijkheden en niet in beperkingen is mijn motto. Ik sta voor het bieden van zorg op maat. Kleinschalig en met oog voor de deelnemers en samen zinvol bezig zijn. Met ons hechte team staan we voor kwaliteiten, sfeer en persoonlijke aandacht. Ik ben super blij met mijn werk en erg trots op wat we als team te bieden hebben op onze zorgboerderij!
Hallo, ik ben Elke Prinsen, 37 jaar en woon samen met mijn man en twee kinderen in Helmond. Sinds begin 2019 maak ik deel uit van het team bij zorgboerderij De Hoeve. Je kunt me doordeweeks vinden tijdens de dagbesteding en op zaterdag met de kinderen. Ook ben ik er tijdens de logeerweekenden. Ik heb HBO Sociaal werk gestudeerd, ben SKJ geregistreerd en heb in het verleden gewerkt als jongeren- en kinderwerker en als trajectbegeleider bij een organisatie voor maatschappelijke opvang. Wat ik belangrijk vind in mijn werk is dat iedereen zichzelf mag en kan zijn. Dat we denken in mogelijkheden in plaats van problemen. Ook vind ik het belangrijk om kinderen en volwassenen te zien groeien ieder op zijn of haar eigen manier en tempo. Kleine stapjes vooruit of vaardigheden behouden waar nodig. Ik hoop dat deelnemers mij zien als iemand waar ze veel van kunnen leren en naar toe komen voor een luisterend oor. Vrolijke gezichten aan het einde van de dag maakt mij en mijn collega's heel erg blij!


 

Mijn naam is Jaimy Gielen, ik ben 21 jaar oud en woon zelf ook in het pittoreske dorpje Liessel. Ik zit momenteel in het 3e leerjaar van de opleiding Social Work aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. De richting waarin ik wil ga werken is jeugd tussen de 0 en 27 jaar oud. Ik ben iemand die graag druk in de weer is! Zo sport ik graag, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik een aantal creatieve hobby's waardoor ik me nooit hoef te vervelen. Wat ik belangrijk vind is dat kinderen zichzelf mogen zijn en zorgeloos kunnen genieten zoals ieder ander kind. Hier probeer ik de kinderen zo veel mogelijk in te motiveren door een krachtgerichte benadering in te zetten en te richten op hun talenten en passies. Mijn visie is namelijk dat kinderen het meeste leren vanuit intrinsieke motivatie. Bij het zoeken naar een stage in mijn eerste leerjaar ben ik bij zorgboerderij De Hoeve terecht gekomen. Hier heb ik al veel mogen leren wat zich geloond heeft in het feit dat ik hier nu twee jaar werkzaam ben in met name de weekenden. Voor mij is het een geslaagde dag wanneer ik zie dat de kinderen samen hebben kunnen genieten!


 

Hoi, ik ben Joyce Penninx, 22 jaar en woon samen met mijn vriend Roy in Ysselsteyn. Ik heb HBO pedagogiek gestudeerd en ben sinds 2017 met veel plezier werkzaam bij zorgboerderij De Hoeve. Ik werk voornamelijk tijdens de logeerweekenden en de vrijetijdsbesteding op zaterdag. Door mijn ervaring met paarden geef ik ook kinderen en volwassenen les op het het paard Zelini.

 

Mijn naam is Jolanda van de Ven, en ben 56 jaar oud. Ik ben getrouwd en samen met mijn man heb ik twee kinderen. Mijn hobby's zijn wandelen, fietsen en koken. Al jaren ben ik met veel plezier werkzaam op de zorgboerderij. Hier begeleid ik deelnemers en verrichten we samen leuke activiteiten. Ik vind het fijn om op een leuke manier deelnemers dingen te leren en waarden en normen mee te geven. Ik vind het ook leuk om samen op de zorgboerderij te koken of voor in de middag iets lekkers te bakken.